Dr. V.P. Mohana Kumari

Dr. V.P. Mohana Kumari

Even voorstellen.

Sinds 1998 woon en werk ik in Nederland. Ik kom uit Kerala, het zuiden van India. Ik ben opgeleid tot Ayurvedisch arts. Vlak na mijn studie heb ik 15 jaar lang onderzoek gedaan bij de Kani tribes in mijn thuisland. Van hen heb ik enorm veel geleerd over medicinale planten en het genezen van ziekten van onbekende oorzaak. Dat is het terrein van de Bhuta Vidya, de ziekten van de geest.

Mijn specialisme.

Mensen kunnen bij mij terecht met psychische problemen zoals: depressie, angststoornissen, slapeloosheid, eetstoornissen, stress, burn-out, posttraumatische stress stoornis, ADHD, entiteiten, autisme, schizofrenie en epilepsie.

Maar ook mensen die bewust of onbewust het slachtoffer zijn van ingrijpende emotionele en traumatische ervaringen vinden hun weg naar mij. 

Eerste contact.

U kunt contact met mij opnemen door een berichtje achter te laten op de contactpagina. U kunt me ook bellen. Dat kan naar dit nummer: 0523-677208. Tussen 9:00 en 17:00 wordt hier altijd opgenomen. Het eerste contact bestaat uit een intakegesprek van 90 minuten. Tijdens het intake maken we kennis met elkaar en kunt u uw verhaal vertellen. Aan de hand van de ernst stel ik een ceremonie voor. 

Behandelingen

Mijn behandelingen bestaan uit ceremonies waarbij ik gebruik maak van de Kalam. Een Kalam is een tekening op de vloer met gekleurde vermalen medicinale kruiden. De grootte en de vorm van de Kalam weerspiegelt de aandoening waarmee mensen naar me toe komen. Iedere Kalam is daardoor uniek omdat geen mens hetzelfde is. Het maken van de Kalam duurt gemiddeld 30 dagen. Als de Kalam klaar is wordt de ceremonie gedaan in aanwezigheid van de persoon waar het voor gemaakt is.

Dr. V.P. Mohana Kumari 

Enter your text here…

Add Content BlockSelect Columns Layout